Selecteer een pagina

Rolluiken

De atmosfeer binnen uw woning is een essentieel levenselement of voorwaarde. De rolluiken van Aluplast bieden u een goede bescherming maar dragen tevens bij een gevoel van individualiteit binnen in de woning. De rolluiken maken het mogelijk om de zoninval te weren en tegelijkertijd de warmte te isoleren.

Opzetrolluiken RNK/XT

Een klassiek rolluik geïntegreerd in het kozijn
De kast en de geleidingen van gehard PVC
Snelle en kostenbesparende montage
Revisie zowel binnen als onder mogelijk
Met een veilige verbinding voor alle kozijnsystemen
Zowel gedeeltelijk als geheel in meer dan 130 kleuren verkrijgbaar
Met speciale verstrekte kaders
Verkrijgbaar met geïntegreerde insecten hor
Voldoet aan alle vereiste waarden volgens de normen

Opzetrolluiken RNK/E

De nieuwste oplossing rolluiken voor zowel renovatie als nieuwbouw. Met een enkele kast, één kopschot, één geluiddemper en één bevestigingsstijl zijn alle openingsvarianten mogelijk. Met een veilige verbinding voor alle kozijnensystemen. Framediepte tot 29mm mogelijk Verkrijgbaar met geïntegreerde insecten hor, kan ook achteraf gemonteerd worden. Zowel gedeeltelijk als geheel in meer als 130 kleuren verkrijgbaar. Voldoet aan alle vereiste waarden volgens de normen.

RAS Voorzetrolluiken
Type voorzetrolluik waarvan de gehele kast is samengesteld uit aluminium inclusief de geleiders. Deze variant wordt veel toegepast in bestaande bouwwerken. In alle voorkomende maten te leveren. Verkrijgbaar in een breed kleurenpalet(RAL). Katgroottes leverbaar in 125, 137,150,165,180 en 205 mm. Mogelijkheid tot het toepassen van geïntrigeerd oprolbaar horrenscherm.

Graag vertonen we enkele voorbeelden van onze klanten.
op onze facebook site staan meer voorbeelden