IDEAL 4000

Het systeem Ideal 4000 is een nieuwe raamkozijngeneratie, die op dit moment al voldoet aan de toekomstige eisen en voorwaarden. De stabiele profielconstructie met een kozijndikte van70 – 85 mm, grote luchtkamers en bestand tegen metaaluitzettingen, garandeert een optimale stabiliteit en is tegelijkertijd toepasbaar in grote raamoppervlaktes.
Het uit 5 – 6 luchtkamers bestaande systeem garandeert een hoge warmte/koude wering. Tevens is het product te leveren, rekening houdende met individuele wensen zodat de raamkozijnen een eigen stijl en karakter krijgen. Klassieke en elegante lijnen garanderen U een tijdeloze uitstraling.
Het ROUND LINE SYSTEEM maken uw eigen vormgevingswensen mogelijk en overtuigt door esthetische vormgeving/ uitstraling alsmede de zachter ronde afwerkingen. Door de afgeronde contouren, laten de raamkozijnen zich ook goed toepassen voor binnenruimtes. Het systeem Ideal 4000 wordt toegepast in vrijstaande woningen, wooncomplexen en renovatieprojecten.

IDEAL 4000
Kozijnbreedte 70/85 mm
Isolatiewaarde U-waarde 1,3-1,4W/m2K
Glasdikte of panelen tot 41 mm dikte
Verschillende uitvoeringen mogleijk op basis van persoonlijke wensen
Moder design door afgeronde hoeken
Standaard met 5-6 kamer systeem
Rondom rubber afdichtingen
Hang en sluitwerk uitsluitend politiekeurmerk

Aluplast kunststoframen zijn een goede investering met het oog op de toekomst. Ze bezitten namelijk uitstekende kwaliteitskenmerken waar u op kunt bouwen.
Door hun comptabiliteit laten ze zich perfect aanpassen aan uw individuele wensen en voldoen ze vandaag aan uw wensen van morgen. Met de kwaliteit hoogwaardige Ideal 4000 kozijnen zet Aluplast nieuwe maatstaven.
De nauwkeurige techniek, het gebruik van 5 kamers plus de bouwdiepte van 120/70 mm zorgen voor uitstekende geluisd en warmte-isolatie. Omdat Aluplast kunststofkozijnen moderne raamtechniek koppelen aan het hoogste wooncomfort, zult u er nog vele tientalen jaren plezier aan beleven.
Met Aluplast kunststofkozijnen hoeft u zich geen zorgen te maken over de toekomst.

Graag vertonen we enkele voorbeelden van onze klanten

Wij staan u graag te woord, klik op een van onze medewerkers en wij zullen u direct te woord staan.