advies kozijnen

afspraak maken kozijnen

Serre

Met Alle Kozijnen haalt u de zon in huis!

Helaas is het klimaat is in ons land eenmaal wisselvallig. Met name in het voor- en najaar is de temperatuur vaak te laag om buiten te zitten. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor een serre of aanbouw.
Afhankelijk van het doel van de serre kan gekozen worden voor kleine erkers of een ruime aanbouw. De serre kan ook een uitbreiding zijn op de bestaande woonruimte, zoals bijvoorbeeld een zonnige bijwoning, speel ruimte of werkkamer. Populariteit van de serre betekent ook een duidelijke toename aan mogelijkheden. Er is dan ook volop keuze in vele varianten, stijlen, materialen en kleuren.

Schilling

Wij zijn leverancier van Schilling Winter, Zomer tuinen en veranda’s. Serre’s in alle soorten en maten van het meest kwalitatieve merk op de Europese markt, wij zijn er trots op dat wij deze ongekende kwaliteit, die een levensjaar meegaat, kunnen leveren.

Van ongeisoleerde zomer profielen(S1000) tot het meest geisoleerde winterprofiel(S6000I) tot een ongekende U waarde van 0,5W/m2k is beschikbaar bij Schilling.

Folder voor de Zomer tuin(Chilllounge)


Schilling S6000i

Enkele voorbeelden van onze klanten

Wij staan u graag te woord, klik op een van onze medewerkers en wij zullen u direct te woord staan.